EVEN VOORSTELLEN


Hallo daar!

 

Mijn naam is Inge Koppelaar en ik ben sinds 2005 full-time stewardess bij de meest betrouwbare luchtvaartmaatschappij van Nederland.

 

Geboren, getogen en woonachtig in Alkmaar sinds 1979, tuf ik minstens 4 keer per maand met veel plezier naar Schiphol om me aan boord helemaal thuis te voelen in de wolken.

 

Het ontstaan van deze website is begonnen in 2007. Wat begon met alleen flessenhoezen voor je eigen fles water aan boord, is in de loop der jaren uitgegroeid tot een waar begrip onder de bemanning, voor zowel vlieg gerelateerde kinderpartijtjes en spreekbeurtpakketten, tot handige hebbedingetjes voor comfortabel op weg. 

 

Op deze website kun je zowel huren als kopen, iets voor jezelf en iets voor een ander. Nieuwe collega's, vertrekkende collega's, er is voor ieder wat wils. En daarom ben ik blij dat jij ook even komt kijken. Neem je tijd, snuffel rond tussen de mogelijkheden en mocht je vragen, opmerkingen en/ of suggesties te hebben, kun je altijd gebruik maken van het contactformulier, of een mail sturen naar info@metingeopreis.com

 

Veel snuffelplezier en tot snel!

 

: ) 

 

Inge Koppelaar