LET OP!

Tussen 21 juni en 18 juli

zijn alle stewardessenuniformen

met de maat 152 t/m 176 verhuurd.

Na 18 juli zijn er weer maten beschikbaar.

 

 

 

 

STEWARDESSEN

&

PILOTENFEESTJE BLAUW


Wil jouw dochter een pret vet knalfeestje met stewardessenthema voor haar verjaardag? Dan ben je bij mij aan het juiste adres! Een zorgvuldig samengesteld pakket, geschikt voor kinderen tussen de 5 en de 9 jaar oud. Met uniformpjes, accessoires, make up, haardonuts, muziek, slingers, ballonnen, borden, bekers, vorken, servetten, spelletjes, stewardessenquiz, knutselwerk en aan het eind van de rit zelfs een stewardessendiploma! Pilootjes erbij kan natuurlijk ook.

 

Om dat te behalen moet je natuurlijk eerst naar de stewardessen- en pilotenschool. Hierop is het animatiepakket gebaseerd. De stessjes in de dop gaan op feestcursus superstess!

 

Wat houdt het pakket precies in?

 

Het pakket bevat aankleding voor het feestje, uniformen en toebehoren. Tevens de keuze tussen 14 spelonderdelen, waaruit er 4 gekozen mogen worden. Uit ervaring blijkt dat dit méér dan genoeg is voor 4 uur speelplezier.

 

Misschien vind je het ook belangrijk dat de kinderen, bijvoorbeeld aan het eind, nog de ruimte krijgen om vrij te spelen.

 

Je ontvangt dit allemaal in één boordevol tot aan de nok toe gevuld pakket van 25-30 kilo bij je thuis. Uiteraard een aantal dagen van tevoren. Het enige wat er niet bij zit is eten en drinken. Tips en suggesties bijgevoegd. Ophalen pakket mag natuurlijk ook.

 

Drie weken voor aanvang (indien gewenst eerder), krijg je per email de uitnodigingen in de vorm van instapkaarten.

 

 

 

 

 

Lees alles eerst eventjes door, onderaan de pagina vind je een reserveer formulier waarop alle benodigde informatie ingevuld kan worden.

 

Alleen een vraag?

Mail naar info@metingeopreis.com

 

of klik op onderstaand contactformulier

 

Hierop staat de naam van de jarige, wanneer en hoe laat het feestje is. Of de kindjes weer worden thuisgebracht en contactgegevens. Let op! De uitnodiging moet mee naar het feestje, want het is tevens je instapkaart! Bij het reserveren van het feestje en om deze uitnodigingen voor je te maken heb ik het volgende van je nodig:

- hoe oud wordt de jarige jop en zijn/ haar naam

- welke kledingmaat wil je bestellen

- datum van het feestje

- aanvang tijd

- eindtijd

- adres van het feestje

- thuisgebracht of opgehaald

- contactpersoon
– telefoonnummer (bij  voorkeur mobiel)
– pakket ophalen of thuisgestuurd krijgen
– pakket terugbrengen of  terugzenden

Verder wil ik ook van je weten:

 

1. Welke 2 kleuren ballonnen wil je:

– wit
– roze
– fuchsia
– paars
– lichtblauw of
– donkerblauw

 

2. Welke 2 kleuren vlaggetjeslijn wil je:
– wit

- poederroze
– roze

- fuchsia
– paars

- aqua

- wolkjes print

- wereldkaart print
– piloten vlaggenlijn (klik voor de foto's van de vlaggenlijnen op de link hieronder)

  

3. Hoeveel zwarte, bruine of blonde haardonuts mag ik in het pakket stoppen.

 

4. Lengte van je tafel (ivm bijgeleverd tafelzeil)

 

 

5. Welk goodiebag cadeautje

Je zult het pakket een paar dagen eerder ontvangen, om bekend te raken met wat er allemaal in zit en hoe je je kan voorbereiden op het feestje. Een soort pre flight check dus . Verder tref je er een lijst in aan met wat er allemaal in de doos zit. Per mail ontvang je het draaiboek en wat er weer retour mag.

 

De kosten van de borg zijn € 75,-. Dit wordt opgeteld bij het bedrag van de bestelling. Bij het zelf halen van het pakket betaal je de borg contant, bij verzending staat het als totaalbedrag op de factuur.

 

Pakket retour brengen:

 

Breng je het pakket retour, wordt ter plaatse de inhoud gecheckt op beschadiging, vervanging en het ontbreken van items. Is dit akkoord, krijg je de borg gelijk mee terug.

 

Mocht er onverhoeds iets stuk zijn gegaan, missen, of ergens een vlek in zitten, dit graag aangeven op de bijgeleverde checklist inhoud pakket. Mocht het niet meer gemaakt of gereinigd kunnen worden, overleg ik de kosten voor vervanging.

 

Pakket retour zenden:

 

Verstuurt je het pakket retour en is deze ontvangen bij Met Inge Op Reis, wordt de inhoud gecheckt op beschadiging, vervanging en het ontbreken van items. Is dit akkoord, krijgt u de borg weer teruggestort op uw rekening.
Mocht er onverhoeds iets stuk zijn gegaan, missen, of ergens een vlek in zitten, dit graag aangeven op de bijgeleverde checklist inhoud pakket. Mocht het niet meer gemaakt of gereinigd kunnen worden, overleg ik de kosten voor vervanging

De uniformpjes vallen slank. Twijfel je tussen twee maten, reserveer dan de grootste maat

RESERVERINGSFORMULIER

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.