Pensioen-pret-pakket

Heb jij binnenkort een laatste vlucht van een van onze collega's? En wil je hier samen met jouw bemanning een memorabele reis van maken? Dan begint hier jouw voorbereiding op een te gekke en zeer gewaardeerde trip. Een overzicht van wat er allemaal voor handen is vind je hier onder in beeld. 

 

Er zijn 5 al van te voren samengestelde pakketten te bestellen:

- pakket 737

- pakket A330

- pakket 777

- pakket 787 en

- pakket 747.

 

De benaming van de pakketten heeft niets te maken met op welk vliegtuigtype jouw vlucht zal zijn, maar met de grootte en dus de inhoud van het pakket. Hier onder een overzicht van wat er in de verschillende pakketten zit...

De prijzen van de pakketten zijn exclusief verzendkosten. Wanneer je het pakket tijdig reserveert, kunnen we het via Mypup aan elkaar overdragen. Altijd handig als het op de dag dat je vertrekt klaar staat kluis! Wil je het toch thuisgestuurd krijgen? Dan zijn de verzendkosten € 6,75, Met de Tikkie App kun je van te voren al de kosten aan je collega's terugvragen. Dit kan zowel via Whatsapp alsmede Facebook Messenger.

Hier onder vind je foto's van alles wat er is voor de pensioen pakketten. Klik op de foto voor meer informatie over het produkt.

SJERPA'S

SLEUTEL

HANGER

COCKTAIL

PRIKKERS

ZILVEREN

of

GOUDEN

SLINGER

GORDIJN

GOODIE

BAG

BALLONNEN

WENS

KAART

SLINGER

"PENSIOEN"

SLINGERS

GASTEN

BOEK

PENSIOEN

POTJE

MET

CHOCO

MUNTJES

BORD

"PENSIOEN"

KROONTJES

FLYERS

RETIREMENT

WISHES

CHAMPAGNE

GLAZEN

(wegwerp)

HAWAII

BLOEMEN

KRANS


TE HUUR

Om het helemaal af te maken, kun je ook een letterbord huren met letters erbij. Waarom een hele letterdoos? Omdat je misschien net even wat anders er op wilt zetten bij een volgend moment. Voorbeeld tekst is naar naam natuurlijk aan te passen en bijvoorbeeld op tafel van de pre briefing te zetten. Maar wat dacht je van bij het ontbijt? PAS OP NIET HIER GAAN ZITTEN. PENSIONADA IN AANTOCHT!

 

Huurprijs: € 2,50

 

Bord kan weer retour via Mypup na de vlucht.

 

De optie om te huren wordt aangegeven op het bestelformulier.