hart onder de riem

In deze tijd  je collega's een hart onder de riem steken. Een collega die thuis zit, een collega die het zwaar heeft, ziek is of de collega's die met je mee gaan op een van de weinige vluchten die nu nog gaan.

 

Waar we begonnen met het maken van de gehaakte dekens van liefde, wilden we graag snel in kunnen spelen op een tastbaar gebaar, om de uitspraak 'een blauw hart' vorm te mogen geven. Letterlijk. 

 

Een mooi garen om hier stevige blauwe harten van te maken werd al snel gevonden en hebben we er nu honderden op voorraad. Voor jou, voor je collega, voor de grond, voor iedereen die je een warm blauw hart wil toedragen.

 

De hartjes worden vrijwillig gemaakt door een groep toegewijde mede stewards, stewardessen en kaderleden. Omdat we begrijpen, dat het in deze tijd soms wel eens moeilijk kan zijn. Om welke reden dan ook. 

 

Wil jij ook hartjes onder iemands riem steken? Hieronder kun je naar het bestelformulier gaan om aan te geven hoeveel je er zou willen ontvangen. 

 

Deze hartjes worden met liefde gehaakt. We hebben geen winstoogmerk, we vragen dan ook geen verkoopprijs. Mocht je ons project willen ondersteunen, ben je altijd van harte welkom een donatie te doen. Hier kunnen we dan weer nieuwe blauwe bolletjes garen voor kopen, om zoveel mensen als nodig een warm hart toe te kunnen dragen. De knop onder het bestelformulier leidt je naar de donatie pagina.

 

Goede vlucht, blijf gezond en stay safe!

 

Liefs,

 

het hartjes-team